Teambuilding

Teambuilding

Pro stmelení pracovního kolektivu i lehké odpočinutí od běžných pracovních povinností jsme začali pořádat stále více oblíbené teambuildingy.
V pilotním projektu, který máme úspěšně za sebou, jsme se na dva dny stali hostiteli pražské firmy. Té jsme zajistili komplexní servis. Sehnali jsme ubytování, stravu a celé dva dny jsme se všem účastníkům věnovali s maximální péčí. Připravili jsme pro ně bohatý kulturní program, ať už exkurzi v místním řemeslném pivovaru,  promítání v našem moderním kině nebo večerní posezení v krásném zámeckém sklepení při hudbě s ochutnávkou vín. Díky příznivému počasí bylo možné uskutečnit i lehce naučnou procházku po okolí Lomnice. Na cestu domů si každý z účastníků odvezl i drobné upomínkové předměty.
 
Propagační leták ke stažení zde:

letáček teambuilding

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Odměnou nám byla velmi pozitivní reakce všech přítomných. To dokládají i některé recenze, které nám zaslali bezprostředně po odjezdu:
 
Ty dva dny byly kouzelné a nezapomenutelné. 

Moc díky Tobě i Pepovi. Je vidět, že jste skuteční patrioti, a ještě k tomu plní té jiskřivé optimistické energie, která šíří radost i na lidi ve Vašem okolí. Ráda jsem si jí taky trochu odnesla :) a budu si jí hýčkat, aby mi vydržela co nejdéle

Ve dnech 7. - 8. června 2023 proběhl Teambuilding v Lomnici nad Popelkou organizovaný Mgr. Josefem Svobodou. Po úvodním přivítání v prostorách lomnického zámku a seznámení s programem jsme se přesunuli do nově zrekonstruovaného kina, kde nás čekal coffee break a následně promítání vybraného filmu. Skvělým zážitkem bylo setkání a krátká diskuze s lomnickými osobnostmi panem Jaroslavem Rudišem a Petrem Pýchou. Po výtečném obědě v restauraci Babylon proběhlo ubytování v místním minipivovaru, kde akce pokračovala prohlídkou, výkladem a ochutnávkou piv. Poté jsme volný čas využili k procházce, nákupům nebo ochutnávce místní zmrzliny. Večerní program byl opět skvěle zvolený, proběhla degustace vín s večeří ve sklepě lomnického zámku, doprovázená živou hudbou. Mnozí z nás si zatančili, zazpívali a někteří i zahráli na hudební nástroje :-). Po vydatné a bohaté snídani jsme druhý den pokračovali v programu 12 km výletem na Skokanské můstky a rozhlednu Tábor. Po obědě v restauraci Babylon následoval přesun zpět do zámku, kde jsme se rozloučili. 

 Celkově byl program velmi pestrý a nabitý, dozvěděli jsme se mnoho zajímavých informací o městu Lomnice nad Popelkou, jeho historii, rozvoji i pořádaných akcích. Obrovské díky patří panu Mgr. Josefu Svobodovi, který program pečlivě připravil a celou dobu se nám intenzivně věnoval.